Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna flyger


Tankarna flyger, de snurrar
En karusell av känslor som griper tag i mig
Är det såhär för alla, är det så för dig?

Liten förändring blir stor
Det smärtar att erkänna
Jag fäktas tröstlöst mot dagens intryck i mitt hem där jag bor

Hur gjorde jag innan för att inte hamna här
Jag minns något om rutiner och skog
Så var det innan självkänslan dog

Med hjärt- och lungräddning ska jag väcka den till liv
En känsla i taget jag tar för att börja om med små kliv

Med tålamod och förtröstan möter jag en ny dag.
Good enough, det är jag

Varför gasa när man kan njuta av åkturen på 3ans växel?
Med mycket mer kan jag bidra
när jag får det jag behöver,
när jag mår bra

Tar ett djupt andetag och känner hoppet åter
Känner hur jag av lättnad gråter




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-06 01:05



Bookmark and Share


  Starkskör VIP
Denna text berör mig. Fint du beskriver känslan.
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan