Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julmat och glädjetjut

Strax är det dax,
att äta olika former av lax

Sill och dill
Dagen innan julafton blir inte chill

Att laga mat från grunden med kärlek och bestyr
Jag blir så lycklig nästan lite yr

Pepparkakor med malda kryddor och mycket smak
Det blev årets godaste julebak

Chocklad till jul har jag från Willys hämtat
Men den hamnade i magen direkt,
det blev som förväntat

Nu återstår enbart några dagar till jul
Med en längtan efter tid att med familjen ha riktigt kul

Vila, avkoppling och mycket mat
Finns plats för mängder av kärlek på mitt fat

Jag gillar att skratta och av livet njuta
På julafton kommer jag av glädje tjuta

God jul !




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-21 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan