Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det olevda livet

 

Det heligt normala för människorna är att gå omkring och sova som en zombie dygnet runt. Man måste absolut undvika allt det som kan få en att vakna. Så är det i Sverige idag. Det bästa är att stänga in sig i sitt hem och inte ha kontakt med de där konstiga vakna människorna som tror att de är förmer än andra. TV och internet söver en djupare ned i den vakna sömnen. Så skönt på dödsbädden att veta att man har sovit hela livet, att man är normal och godkänd av folk. Livet i rondellen är skönt. Status quo som råder och trygghet.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-08 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna