Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker om att läsa och ta del av andras upplevelser. Fascineras av ordens makt och inflytande. Blev en dikt av det hoppas den kan vara givande att läsa.


Ord

Ord beskriver känslor på denna jord
Ord målar bilder och förståelse i ditt sinne
Ord skapar kaos när du tar del av saker som väcker smärta där inne

Ord kan styra ett land
Ord sätter ditt hjärta i brand

Ord kan illustrera det handlingar gör, sätta de i nya sammanhang där orden berör

Ord utan matchande handlingar är ett svek
Ord utan inlevelse då känner jag mig vek

Ord ger förståelse, ger lager av djupare innebörd.
Ord gör mig lycklig när jag känner mig förstörd.

Jag är en själ på en ensam väg
Med ord tar jag mig fram
Med ord finner jag en varm famn
Min båt ror äntligen i land
Drömmar om utveckling där du håller min hand.




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-12 12:25



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
jag tycker också
om att läsa mycket
det var en vacker dikt <3
kan inte säga mer
2023-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan