Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexfantasier som poesi




Varför folk vill berätta om sitt riktiga sexliv
med detaljer och allt
får kanske ses som dåligt samvete
för att förstöra de vackraste upplevelserna.

Det är ju inte poesi utan dokumentärer.

Att berätta om sina sexuella fantasier
är en annan sak
helt i linje med all övrig poesi
som ju kan vara fantasi rätt igenom.

Och det här
hör till kategorin "övriga genrer"
utan någon särskild underkategori
och den sparas och publiceras för alla NU.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-12-01 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP