Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Torkel finns mest bara i fantasin, men han är din, tycker Sofi-ann. Sofi-Ann är en av den sortens bekantskaper som en del människor vill göra, men helst vill hålla på 'armlängds avstånd', sådär som bekantskaper bör vara.


Trotsets förunderliga försök till njutning





Torkel läser motvilligt en bok,
en roman om människans kamp för tillvaron,
i skräckens tecken.

Trots livsvillkoren vilka leder mot en säker död,
oavsett någons möjliga skräck
för att inte finnas längre och kanske hamna
på en resa mot okänt mål.

Trots olusten att uppleva, roar sig ofta människan
och drivs ofta till just obehag, smärta, lidande
samt just känsla av outsäglig fasa...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-04-03 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP