Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten hyllar kärleken mellan författaren och Michelle under julens magiska atmosfär. Den betonar samhörighet, lycka och det starka bandet som har vuxit fram under nio år av gemenskap och kärlek.


Julens Nio År av Kärlek

I vinterprakt och snö så fin,
Michelle, du är min.
I nio år har vi vår stig,
du och jag, vår kärleksrigg.

Under granens ljus, du och jag,
ditt leende som solens dag.
Julens magi, vår kärlek varm,
tillsammans i evighet, ingen harm.

Genom vindens sus och snöflingors dans,
vår kärlek stark, som skapad av en chans.
Michelle, min älskling, min klara stjärna,
när du ler, försvinner allt det svåra.

Hand i hand, mot framtiden vi går,
julens ande i hjärtat, överallt vår.
Nio år av kärlek, som en ros,
Michelle, du är min största vår.




Fri vers (Fri form) av Skrift av Vinden
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-12-24 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrift av Vinden