Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att befinna sig någonstans i Amerika. Tillhör "Ruiner"


Indianland


Peka i en riktning
ditt val skall säga vem du är

Vart du blickar, var du dröjer
skall berätta dina tankar

Du skall frysa där du står, eller
brinna som en brasa

känna vilsenhet och skuld
eller kanske bara vrede

Eller knycka på dina axlar
– även det skall säga allt

Du kan inte dölja något
allt du ändrar röjer dig

Var än sand är, eller djungel
Wakantanka ser dig nog

Stå nu stilla, räkna molnen
se dem växa eller dö

Vart du pekar i för riktning
pekar någonting tillbaka.



9/1 2024




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-10 11:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad du än vänder dig
så har du ändan bak

Fin dikt som kan sammanfattas i ordspråket ovan
2024-01-10

  Gunwale VIP
Trots att ”de/hanhonhen/ ”förstår” dina tankar missförstås säkert en del?
Men nu måste jag googla W, om hen nu låter sig googlas!
2024-01-10

  TrollTörnTrappan VIP
Där varje rörelse påverkar varje rörelse...! Går det överhuvudtaget att blunda för något...?

2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP