Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Du famlar i mörkret
Eller flyger bland molnen

Bokstäverna trasslar sig
De bråkar och krånglar

Känslorna vill inte skrivas
De vill kännas, erkännas

När känslorna får finnas i kroppen
Slutar bokstäverna bråka

Och blir till ord




Fri vers (Fri form) av lovalie VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-28 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lovalie
lovalie VIP