Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkohol

en mörk kraft som snärjer
längtan efter att försvinna
oförmågan att stå emot

det är svårt att se dig förändras
outhärdligt att se dig förstöra
både dig själv och oss andra

jag kommer alltid stå kvar här
och hoppas på att DU kommer tillbaka

snälla, bli inte som din pappa




Fri vers (Fri form) av lovalie VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-30 09:28



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Agreed.
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

lovalie
lovalie VIP