Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AA för trygghetsnarkomaner

Örebro de imbecilla hjärntvättade vilsegångna trygghetsnarkomanernas stad. För att bli insläppt och accepterad i olika grupperingar av folk så måste du ha koden. Koden är att du ska vara exakt som dem, tänka och prata som dem, gå som dem. Annars så är du exkluderad och ute i kylan. Så har det måhända alltid varit inom nästan alla kretsar och sammanhang och kanske det är i hela landet. Sverige den härliga och åtråvärda trygghetsnarkomanins samhälle. Ensamhället. Att vara annorlunda är lika med ensamhet. Alltför stora delar av Sverige sover, sover framför TV:n med öppna ögon, medan andra sitter och skakar i sin ensamhets isolering.

Nu har äldre och unga människor börjat fika i olika grupper runt om i landet. Det är ett gott tecken i detta egoistiska och främlingsfientliga tidevarv då djävulen går omkring och letar efter lärjungar. Men de öppna människornas och grupperingarnas kärlek rår han dock inte på.
Det kommer alltid att finnas öppna och vakna människor som inkluderar främlingen.
Inom AA borde det finnas en grupp för trygghetsnarkomaner.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-28 13:44



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
om du kommer ut
vet inte var du är no
kan jag rekommendera
demokratipiloterna / dynamo
det styrs av kvinnor på alla nivår
det är 70-talt där fortfarande
alla får säga sitt
ingen blir bortglömd
gå dit och ta en kaffe
vänta ett tag
lyssna på den fina musiken
och kanske hittar du den rätta!
de har musikkvällar också
kolla deras hemsida
2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna