Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grunkor, mackapärer och pryttel som jag-delar




Å ena sidan vet du de är idiotiska
du behöver dem inte...
...dina rum är överfulla av pinaler
du aldrig gör nånting med
men när man kommer dit och ber dig rensa upp
kasta, sälja och städa bort
så blir du en annan
och skriker
RÖR INTE MINA SAKER !

Det är du
allting det där är du
och ingen får ändra på det.

Även om du drunknar i skräpet.

Men å andra sidan har du aldrig kallat dig
intellektuell eller logisk.

Jag tror du är rädd för att gå sönder.

Du lever redan en krackelerad tillvaro
med en kontroll
ingen annan förstår.





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-29 09:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Grattis till en strålande affär !
2024-01-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag har varit vinylberoende i 40 år, förra julen när jag ringde en Venill-värderingsman fick jag mycket pengar!
Jag köpte skivorna för 19 kr styck, nu får jag flera tusen kronor/styck. Finländare kommer med båt till Stockholm och fyller på 2 timmar när färjan under Stockholms stad flagning besök med gamla Loppis prylar.
2024-01-29

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag slänger saker ofta
också dikter vilket inte
är så smart
men tänker att jag
offrar till gudarna
bra saker händer då!
har slängt 3000 skivor...
saknar de det gör jag
men saknar också
de goda sakerna som hände då...
träffade julia
min första flickvän
på det sättet
hade inte runkat på flera veckor också
var för upptagen med att jobba :)
sen hur mycket vi gjorde det
hövva :)
2024-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP