Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vådan av att vara bög



Det är med djupt beklagande man tvingas meddela
att Pekka Haavisto för tredje försöket i rad
kommer att misslyckas bli president i Finland.

Tyvärr berättar många som tillfrågats att Stubb
får deras röst, trots att Haavisto är kanske mer
berättigad till posten, pga att hans partner är
en man.

Vad skulle svenskarna ha gjort för val ?

Vad säger de som tycker att sexualiteten
har spelat ut sin roll som människans
viktigaste sida ?




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-03 13:43



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Skulle föredra en bög faktiskt, för jag tror att en bög har en större insikt och ser i större perspektiv men det är så klart fördomsfullt av mig, som bög. Vad menar jag, att jag är bättre än andra? Förhäver mig. Vad försvävar mig, en bäver, en fitta, äh vi gits, drar. En kvinna. Fler kvinnliga ledare proklarmerar jag. Vilken sexualtitet de har är egalt.
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP