Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statsminister Ulf tjänar 191.000 kr i månaden

Statsminister Ulf tycker att Sverige är ett bra land. 1,5 miljoner svenskar lever i fattigdom. Själv så tjänar Ulf 191.000 kr i månaden.
Cynismen personifierad i samhället 2024.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-06 16:13



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja men då ingår att han måste se Orban och Erdogan i ögonen...men visst fan är fördelningen åt helvete. Speciellt vad gäller "bonusföretagen".
2024-02-08

  Öknens Ros VIP
Frågan är vilka som har störst makt att påverka i Sverige, regeringen eller storföretagen.
2024-02-07

    Lena Staaf VIP
Ändå är det inget mot vad finansmännen tjänar. Så visst finns det pengar i detta land. Bara fel fördelade.
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna