Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krus, madam och död, de orden finns i texten, plus arton nya. Gunwale har skickat mig de tre orden. Tre går nu vidare till Respons, som som i sin tur skickar tre till en annan stafettskrivare.


Hemsömmerska från förr. Stafett

Av siden svart och sammet röd
sydde sömmerska speciell blus
med rysch pysch och krus
åt stilig madam, sedan länge död




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-12 07:35



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ghostbusters! Maffigt med litet mys-rys så här i februari.
2024-02-13

  Gunwale VIP
Hanteringen av de fina tygerna hörs i rysch och pysch och sss!
2024-02-12

  Öknens Ros VIP
Fyndigt hopknypplat av tre ord!
2024-02-12

  TrollTörnTrappan VIP
Elegant dikt, precis som plagget!
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP