Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massmedias största kännetecken




Idag är det definitivt så att man älskar att håna den som gjort bort sig.
Det får ta hur stort utrymme som helst i anspråk.
DEN personen ska INTE tro den kan komma undan utan ska ställas så fort som möjligt vid skampålen till allmän bespottning.

Det understryker hur illa ställt det är med människovärdet men är desto sjukare att se när reportage i tidningen just kan handla om hur vidrigt det är att göra ner en annan människa.

Journalisten idag är ofta totalt samvetslös OCH grammatiskt outbildad där de språkliga kråkorna kan förekomma på var och varannan sida. Stilen är ofta rå och nonchalant. Man tror man är uppkäftig som en tonåring som skriker och slår på makten när det i själva verket är massmedia som är makten.

Man är intellektuellt obehörig och känslomässigt vedervärdig.

Vi på poeter kan också tänka på med vilket tonläge vi framför våra underliv....förlåt, undermedvetna.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-12 07:37



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

När jag har gjort bort mig blev det inga rubriker.
Ingen journalist bryr sig.

2024-02-12

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
har inte hört något om det
men jag slutade med tv
9/11 2001 och tidningar
lite senare. finns inget
att hämta där. bara misär.
klär upp den i poetisk dräkt
inte längre otäckt! :)
2024-02-12

  alicja lappalainen VIP
du skulle inte vara dig själv utan den sista meningen..:):)
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP