Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla spermier eller ägg



Den som inte tävlar
om att komma först
är ett ägg.

Priset är
reproduktion.

Allt är regisserat på förhand
av N.N.

När vi dör
är filmen slut.

Sen fortsätter det.

-Men vi själva bestämmer väl innehållet
i alla fall....

-Det tror du ?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-16 06:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Slumpen styr!
2024-02-16

  Öknens Ros VIP
Det gäller att simma snabbt, konkurrensen är tuff!
2024-02-16

    Sefarge VIP

Intressegivande tanke!
Vi är väl alla både ock?
Utan det ena,inget det
andra,ying&yang samt
kvant-teori och annat
om dubbel-heten
i tillvaron?
;)
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP