Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att orka




Att gå/springa - bort - är frihet,
att sen återvända hem är trygghet.

Allt inom nån timme.

Det är samma sak som att glömma
då och så, det är bra för minnet.

Till exempel att kärlek
aldrig är gratis.

Och att lycka
kräver olycka.

Allt är samma rörelse,
in och ut.

Fram och tillbaka,
finta bort döden.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-19 11:10



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
mörker är ljus
vi inte kan se

brus är en bild
vi inte kan se klart
2024-02-20

  Minkki VIP
finns ingen skugga utan sol, och tvärtom
2024-02-20

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"a gauge for wisdom. - wisdom may be gauged exactly by the diminution of ill temper"

jag känner mest lugn
det är grundkänslornas
grundkänsla
behöver inte bli dåligt av det
känner mycket glädje också <3
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP