Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vill vissa kvinnor bli kontrollerade ?




Först må man svälja faktum att de finns.
Det finns kvinnor som i en kontrollerande
sexuell akt känner sig mer sedda och bekräftade
än någon annanstans i livet.
Hur kommer det sig ?
När de i allt annat menar sig vara feminister
och i högsta grad försvarare för jämlikhet
mellan könen.

Är den masochistiska sidan en kompensation
för dåligt samvete ?

Eller är den en upprepning från barndomen
och en kroppslig kontakt som var hård och
ändå efterlängtad ?

Känns det upphetsande att känna sig som
en "stygg liten flicka" ?

Är denna sexuella dragning att se som normal
eller som perversion ?

Inge & Sten och många sk sexexperter har sagt
att allt som inte skadar är ok.

Om man inte har upplevt att sex kan vara
skönt utan sadomasochistiska inslag
så kanske inte barndomen var så trygg
man vill minnas den.

Man får visst se perversioner som en krydda
i livet men man kan också få tillåta sig se att där
bakom döljer sig något som inte smakar gott.

Något gammalt och unket som håller en fången
i en falsk bild av kärleken.

Kan den på ytan upplevda masochismen
i själva verket vara hennes enda medvetna
sätt att fånga mannen och få honom att stanna ?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-02-22 07:47



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
en fransyska (och tracey)
lärd mig att allt är njutning
inte kanske sadomasochiskt för mig
men en smäll på rumpan
gör väl inget :)
allt är kärlek!

"you know we
are bound for love
that is all there is"
- the chrysler
2024-02-22

  Gunnar Hilén VIP
Att "vilja" få smisk, dvs smärta, under den sexuella akten är menar jag, ett sätt att för sig själv säga "jag är inte värd detta underbara".

Det skiljer sig åt för mycket från vad jag lärde mig av närhet, kroppskontakt, sanning och kärlek i min barndom.

Så, ja det tror jag.
2024-02-22

  Öknens Ros VIP
Det finns ju även män som vill/tycker om att bli "smiskade", har de samma erfarenheter av en svår barndom?
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP