Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att förklara för den ovetande hur jag ser på mera verkligheten, min egen verklighet och uppfattning av densamma. Då kan detta te sig ungefär på det här viset. Bilden visar en detaljstudie av staden Vadstena intill Vättern.


Dagens förklarade ord 2024 02 26





B-dragaren (från benämningen bedragare) arbetar
vanligen som scenarbetare och tar B-foton i filmer.
Personen ifråga är ett slags 'stand in', för den som
har jobbet i vanliga fall.

Men ibland behövs alltså 'en extra' inhoppare för att
som kunna utföra det vilket upplevs som A-lagarens
arbete. I andra fall är en A-lagare en som reparerar
bokstäver. När den personen

är troligen indisponibel, ute på muggen för att kräkas
eller har diarré, sjukt barn eller inte kan utföra sitt
vanliga jobb, kommer en annan som person in och
'drar' med sig själva problemen.

Vilka då kan bli eller ses som lösta för dagen. Förstås
det ibland förbli som oförlöst stundom, så att B-laget,
som består av en enda individ, hästar här oräknade,
B-dragaren då bör nog inträda.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-27 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP