Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan den vara 'sämre än en Göteborgare?'


Något litet om en Stockholmshistoria






Eftersom en av mina närmaste vänner,
brukade gilla exempelvis supvisor,
som kan likna 'pappaskämt',

och han är en anhängare av båda
och dessutom är Stockholmare
(Född och uppvuxen i)
så är min senaste historia en sådan sak
kommer att 'gillas av alla'.

Här kommer vitsen.


och här är den slut.

Jag medger att det är en variant på sup-orden 'Tystnad tagning!'
Kom på den när jag stod och lyste upp dörren.
Har redan provat den på mor.
Så jag vet att den är 'godkänd'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-03-03 12:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alkohol är till för att putsa gamla möbler med, inte för att göra drömmar mer verkliga inombords...
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP