Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får inte skoja och inte vara fräck i munnen





Människor dör faktiskt.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-06 17:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jo, man får ha roligt också. Hur skulle man annars orka?
2024-03-07

    Sefarge VIP
Skäms din finska skitgubbe där!
Skrämma upp Sven-skar
som nyss,tryggt blivit
med-lemmar i NATO
Obs! $atir-ursäkta
för det?
;)
2024-03-06

  Gunwale VIP
Livet är en salig blandning av saligt och osaligt.
2024-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP