Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Före du skalar apelsinen, medan du äter apelsinen, sedan du ätit upp frukten och skalet som är en enda serpentin av hölje, singlar genom luften, lämnande fingrarna, landandes i intigheten, dess saft och fruktkött lenar munnens insida.


Hennes händers varsamhet...





Hennes händers varsamhet
som de smeker lena kinder
som lusten före regnet
innan markens, jordens mottagande

samt den tidiga morgonen
som ett stilla lugn i luften.
Hennes andedräkt som ett skär
i vinterns som lekande dager.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-26 07:03



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Så vacker text!
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP