Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i natten

Dyker ner i detta
Den som visste
Svanar ur och fladdrande
Fransar
Livet inom mig
En till i grunda sjöns
Förnedrande vatten.




Fri vers av Peacher
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-30 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peacher
Peacher