Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En havsöring idag ^

Tittade ut på havet
Idag
Och det högg.

En fisk!

Havsöring

Va var de han sa...
Skitfiske!




Fri vers (Fri form) av Peacher
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-13 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peacher
Peacher