Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text April och jag. Av ULJO. Som du ser av bilden, hade jag slussplanen (Södermalmstorg) i ryggen den vinterdagen. Det om ligger strax utanför bild, till vänster, är den pontonbrygga vilken Atle


Kommentar på en text (2779) bara ord





När det blir sommar och du kommer ut på trädäcket som
omgärdar den där stugan du har strax utanför Rättvik,
går dina tankar då till när du stod och lutade dig mot

relingen på däck två på färjan och du då tänkte på
alla dem som hunnit byta till sommardäck precis
skiftet mellan mars och april då snöflingorna

syntes dala från himlen och täckte åter där
marken samt hur en kylslagna vinden
igen bet ansiktets bleka hud?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-03 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP