Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ET’s among us ?

Jorden har vid ett flertal tillfällen blivit besökt av rymdvarelser.
Individer som härstammar från fjärran planeter och galaxer.

Dessa individer har tagit sig hit via sk maskhål i universum.
Maskhålen erbjuder genvägar och förkortar resan tack vare universums krökning. Ikke nödvändigtvis har farkoster använts, en del av dessa individer har gjort resan med hjälp av tankens och den mentala styrkans kraft.

När de väl anlänt till jorden har de antagit mänsklig form och skepnad. Ett flertal av dessa utomjordingar har rest hit för att öka mänskligheten medvetenhet.
De har väglett oss till vetenskapliga framsteg. Vissa har påvisat stor empatisk förmåga och lyft den mänskliga förmågan flera nivåer. Ett flertal av historiens ledande politiker, vetenskapsmän, författare och musiker härstammar förmodligen från icke jordiska förhållanden.





Fri vers av Fd stridspilot
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-13 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot