Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


istället för att sörja


Börja


Jag hade kunnat
stanna kvar och sörja

istället gick jag
till mig själv att
spörja

hur nya livet
helst jag ville börja




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-19 12:53



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dina spörsmål -
min tveksamhet.
Din styrka -
min osäkerhet.
Att ta steget
i den nya
riktningen -
att ta sig för
eller
att svinga ut...
God fortsättnig!

2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP