Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


100 001 läsningar av dina texter


Tack!


...för alla era läsningar

Tack särskilt till dig
den 100tusendeförsta läsaren

Jag blir alldeles tårögd

har fortfarande
inte har kollat vem det är

Ska göra det nu...
Tack!




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-04-20 22:08



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Ja, visst är det roligt när någon läser vad man skrivit!
2024-04-21

  Cower At The Man
Icke-poesi, totalt ointressant.
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP