Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hm


Vilka dojor


Ibland
inte varje dag
men någon gång ibland

önskar jag mig
tillbaka till tiden

då livets problem
bestod av
vilket pålägg man skulle ha
på mackan

vilken godisbit
man skulle välja först
ur godispåsen

och vilka dojor
man skulle ha på sig
till skolan

Någon gång
inte alltid
men ibland

skulle jag önska
att livets problem
inte var större än så




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-20 23:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man skall inte äga mer än vad man kan ha med sig när man klättrar upp i ett träd
2024-04-22

  Cikoria Blå VIP
Livet är väl lite både ock? Men jag förstår hur diktjaget mensr.

2024-04-21

  Cower At The Man
Lite intetsägande och/ eller banalt tema men damn vad "
Någon gång
inte alltid
men ibland
"
räddar mycket.
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP