Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika musiksmak


INVIGNING AV KYRKORGEL

För flera år sedan invigdes en ny kyrkorgel i Granloholm sundsvall.
den som visade orgeln var väldigt kunnig. Det hela drog ut på tiden
många började skruva på sig i bänkarna. ÄNTLIGEN! NU SKA VI SJUNGA!
Från min 5-åring hördes det:
blir det herr Gurka?




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-23 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP