Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla drömmar spillda


Du är inte längre

här

där du skulle vara


Ingenstans finns du

att nå

jag ser dig ändå


i vinden den ljumma

i solen den varma

i blomman den nyutslagna


alla våra drömmar

utspillda 

svämmar över


i skog och mark

i sippande vitt

i längtansfulla 


mjuka

                      andetag













Fri vers av Poesia VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-04-24 15:21



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
"Ingenstans finns du
att nå
jag ser dig ändå"

Ja världen är befolkad av dessa onåbara närvarande skuggor.
Fint fångat!
2024-04-30

  Fjellhuldra VIP
Saknaden gör ont
Tårarna faller ned
Då är det fint ha minnerna kvar
Som ger ljus längre fram när tiden gått,
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP