Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tjuv om natten

 

inte visste jag något om detta

hur ont det gör att mista

på djupet smärtsamt

ingen och ingenting

hade någonsin kunnat

förbereda detta tomrum

detta vakuum

väntande tyst

som en tjuv om natten

stal mitt allt

mitt ursprung är nu

något oklart

jag kommer aldrig

att få veta fullt ut

alla munnar är stängda

alla ögon slutna

i mörker sker vandringen

mot sanningen

i ljuset jag ber

om mening om försoning

om en plats på denna jord

















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-25 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP