Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rädde och frusne pojken inom mig

Djupt inom mig sitter en liten rädd pojke i mörkret och fryser. Det är bara jag som kan ta hand om honom och överösa honom
med kärlek.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-25 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP