Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äpple på ett bord



Krispig smak
av sommar

Ett rött
äpple på ett bord.

Blommigt däromkring och en
lustfylld årstid som väntar.

Snart är det uppätet.
Snart är det över.
Underbart är kort.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-02 11:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP

Sinnena smak, syn, känsel med och
man nästan hör humlor och känner
doften av sommar.

2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP