Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har allergi

har utslag över hela kroppen-får ha corticon salva.
är förtvivlad utslagen kliar tänker hjälp hjälp.
vad har jag gjort för ont.
har tagit plats mitt stora rum,'
sitter o spelar andlig musik.
på you toub att inte hon gillar min musik-
jag spelar tyst tänkte sätta mig på motions cykel.
men jag kände jag är inte stark i andningen ännu.
den 8 maj har jag kämpat i två månader att koma tilbacka.
alt är tungt tung men har ändå många kära omkring mig-
man kan bi sjuk av en annan människas hat.
det kan knäcka en människa.
jag är glad att jag äger kärlek.
den räcker till alla att man kan dela med sig av sig självskrev i dag nu 4.5 2024av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-04 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP