Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga saknaden

När du kom in i mitt liv
Gav du det ljus

Även mörker

Men på ett sätt
Som både du och jag
Älskade

Alltid med

Respekten

Glädjen

Glöden

Den sköna längtan

Du är sannerligen en man
En alltiett

Du vet hur att uppvakta

Ta
Ge

Finnas

Fan vad jag saknar
Dig




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-07 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP