Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN SJUKA MINORITETEN =DEN PARANOIDA SIONISTEN

I krig finns ingen plats för känslor inte,
men det är inget krig Israel för utan en
usel mass-slakt av en obeväpnad civilbe-
folkning som till 70 % utgörs av kvinnor
och barn,sjuka och gamla.

Världen är i chock och har börjat förstå
att ett folk som säger sig fått ett land ifrån
nån gud för att de är utvalda inte kan vara
riktigt friska med reservation av att detta
rör sig om en minoritet israeler som inte
lever i verkligheten utan som paranoida
sionister ser Hamas överallt och anti-
semitism i all kritik,trots att de har 70 %
av sina bröder och systrar och hela världens
samlade studentgeneration emot sig.

Den kanadensiska fredsaktivisten för fred
i mellersta östern Diana Buttu menar att
enda vägen till fred är att israelisk ockupa-
tion upphör.


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-05-09 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP