Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hus

gladpackade stadsbor kommo vi över bron
till ölandet med enfiligt väglag,
husväntan
bysamhällen med nedlagda affärer och
kvarnvingar fäktar minnen från vete allt




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-10 08:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur samhällena förändras vilket får till följd att många hus är till salu.
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP