Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad nanochippet gör med dig (mera)

vad nanochippet gör med dig (mera, engelsk video)




Övriga genrer (Essä/Recension) av Live2Dream VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-10 09:32



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack för att du låter oss veta att mänskligheten kommer att offras.
Precis som de fattiga offrar sig för de rika.
Jag studerar nu de små aporna i Kina och Indonesien, som är så användbara som skötare av äldre, barn och lantbruksassistenter, att de har blivit inavlade med muterade människor, hundar, grisar och svarta människor.
Normala apor dödar dem som springer iväg och är rädda för dem, svarta de känner deras DNA. många svenska namn berikar sig, gör videos av dessa grymheter, det är en hel bransch att ha en hus apa för sex andra nödvändigheter.
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP