Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Obegripliga analogier


I vår idyll

Att brottas med svåra tankar

Världens ondska tränger sig på

I Vår idyll

Hur ska man förhålla sig

Till krig och elände?

Ledare som fattar beslut om krig!

Ett ständigt föränderligt klimat

En sol som blivit varmare?

Oskyldiga civila skadade och döda

Soldater som mist livet

Sönderbombade hus och

Infrastruktur

Mat och dryck till behövande

Media drar sitt strå till stacken!

Jag drar bara också mitt strå till stacken

Med fredliga civila avsikter

Vem står härnäst på tur?

Men ett normaliserande av dessa

Krigiska Konflikter

Ingen egentligen vill veta av

I vår idyll!

Varför?

När det finns så mycket

Annat här i livet

Som betyder något

 

Taleptox Skrev

Den 20240512

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-12 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP