Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

caravaggios aska lyser som ett ansikte

 

 

 

caravaggios aska

lyser som ett    ansikte

 

    jag kan se det     när jag

är ensam på kvällen

på det       vita fältet

       det          som finns  bakom huset

när det är    natt

 

det finns en             behaglig död

på det      vita fältet

 

     ljusmassorna      når inte

ett              kritiskt tillstånd

 

 de är som     havsvågor

 

slår in   mot stranden

 

i tyst               stillhet

 

väldiga                  ljusmassor

 

slår in mot     stranden


 i       stillhet 

 

 i det lodrätta mörkret         kan jag knappt se mig själv

                                                   jag  är diffus    som en artär                      

                        

caravaggios aska

                lyser som ett

dött                återsken

    i            natten

          man kan göra        snöänglar 
  

           i   caravaggios           aska     på  natten

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-13 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP