Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något jag aldrig visste

Visste du att
vissa slags band aldrig brister?
Visste du att
dessa band håller för all slags kärlek?
Visste du att
viss slags kärlek är blodig?

Något jag aldrig visste
var att det –
oavsett styrkan i banden –
gick att byta fästpunkt,
från framsida till baksida.
Hellre dra än slitas itu,
förstår jag nu.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 08:13



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Riktigt snyggt. Och tänkvärt.
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP