Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det omedvetnas (eventuella) förmyndarskap

Det sägs att jag håller dig inlåst,
att du inte sett ljus på flera år.
Sanningen kunde inte vara mer frånvänd.
Det är jag som är grottvarelsen
och du som slänger kopparstrålar
i min tiggarskål.
Själv simmar du i solen.
Kanske skyddar du mina känsliga ögon
från dagen,
kanske borde jag vara tacksam.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 20:02



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Med ögon känsliga för rött...
2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP