Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta hand om en labrador är en omvälvande upplevelse.


*Extrahusse*

Dotterns
och
barnbarnens
labbe
är
hedersgäst
.

Hon är en väckarklocka utan snooze.

Hon
ger
sig
inte
.




Fri vers (Prosapoesi) av Kämpendahl VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-19 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP