Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

**Extrahusse**

Vill
du
lära
dig
innebörden
av
glupsk
och
klängig

djupet
?

Fem minuter med den här labradoren räcker.
Du blir också expert på ADHD.




Fri vers (Prosapoesi) av Kämpendahl VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-05-19 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP