Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är ingen dikt ...men ville ändå lägga in den här..för jag skrev själv..om min bästa vän som lämnade mig på fredag 20/10-06


Vila I fred Hjärtat

Vila I fred R.I.P. Awat -->20/10-06


AWAT, Mitt liv, Mitt Andra halva jag saknar dig redan älskling...
jag undrar hur jag ska klara mig utan dig
du som betyder det allra bästa
du som gjorde mitt liv värt att leva
du som alltid bruka få mig att må bra hur jag än mådde
jag hatar det du gjort, men jag älskar dig så
det gick alldeles för fort, men jag måste förstå
jag ville aldrig att det skulle bli så här
att mista dig var det sista jag skulle vilja
du har gjort mig till en bättre människa,
du fick mig att vara stolt för den jag var
o du gjorde så att jag är den jag är idag.
utan dig i mitt liv kommer inget bli sig likt
jag tackar gud att jag fick lära känna en sån ängel
ändå om det bara var en kort tid.
de 3 åren med dig, det var de bästa i mitt liv
Vi hade fina och roliga stunder tills den dagen
Du lämnade oss ensamma kvar på jorden
Vi glömmer aldrig de stunder vi hade tillsammans
hoppet om att få återuppleva allt igen!
våra tider tillsammans är ett evigt minne
Du kommer alltid finnas i våra hjärtan
Må du leva och förbli den ängel du alltid var
I våra hjärtan du alltid en plats har
Du är en del av oss
och kommer alltid förbli det i all evighet
Jag ber en bön, för ett åter seende, då vi alla åter förenas,
och aldrig dras ifrån varandra, då vi kan krama om varandra och aldrig släppa taget.
Jag tror på dig AWAT, jag vet att du finns precis här bredvid mig,
du är lång borta, men ändå inte
Jag ska inte skriva farväl, och kommer aldrig att ta farväl av dig,
för att du inte borta, du lever i mitt minne
hoppet om att få återuppleva allt igen!
våra tider tillsammans är ett evigt minne
Vi älskar Dig, idag imorgon och för alltid




Fri vers av kristin_88
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-25 18:18



Bookmark and Share


  Rozhan
wow... fann mig själv med en tår, riktigt gripande . Gillar hur du klär varje av dina ord med så starka känslor... beundransvärt!
2007-02-07

    susi
va fint skriven =)
Awat e säkert stolt över dig nu =)
2006-10-26

    Camillaa
gripnade text !
men välödigt bra skriven !
/ C *
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !