Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du betyder mycket...


Jag kan inte klara mig utan dig…
Jag behöver dig för varje sekund,
För varje minut,
För varje timme,
För varje dag
Och för hela livet…

Du finns i mina tankar
På dagen…
Och i mina drömmar
På natten…

Att bara tänka på dig
Gör mig så glad…

Jag kan vara glad
I dom allra mörkaste stunderna i mitt liv...
För jag har dig...

Du har hämtat ljuset
Till min mörka värld...

Du har förändrat mitt liv
Till en dröm...
Som jag trodde att jag bara
Kunde drömma om...

Du värmer upp mitt hjärta
I de allra kallaste stunderna...

Om du bara visste hur mycket
du betyder för mig...










Fri vers av kristin_88
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-13 23:52



Bookmark and Share


    leave
vad kul/läskigt att jag kände igen mig jättemycket i denna.
så fint fångat!
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !