Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland..


Ibland blir sorgen alldeles för jobbig för att bära..
Och ibland bli saknaden alldeles för stor...

Ibland blir smärtan alldeles för smärtsam..
Och ibland blir såren alldeles för djupa...

Ibland blir tårarna alldeles för många..
Och ibland blir hjärtat alldeles för blödigt...

Ibland blir själen alldeles för svag för att orka..
Och ibland blir livsglädjen alldeles för liten...

Ibland känns lyckan alldeles för långt bort för att nå den..
Och ibland känns minuterna alldeles för långa...

Ibland blir minnerna den bästa man har...!!




Fri vers av kristin_88
Läst 615 gånger
Publicerad 2008-01-07 12:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så kan det vara. Eller drömmarna.
Men i längden utgör de en ohållbar tillflykt.

Du har i alla fall lyckats illustrera hopplöshet på ett sätt så att den känns.
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !