Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får inte nog

Jag ser på dig
Jag ler och ser bort
Kan inte låta bli
Jag ser på dig igen
Får inte nog
Du ser på mig
Du ler
Jag ler
Kan inte sluta
Får inte nog





Fri vers av Kickan
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-11-12 20:59



Bookmark and Share


  liban
denna dikt kan man känna igen sig i. du har fångat känslan bra!
2006-12-29

  Malin Hy
Ah, det är ju precis så det är. :D Vilken bra.
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kickan
Kickan